Fått upp ögonen

Verkar som jag fått upp mina spanögon igen hehe. Först killen från juldagen sen ragget på resan förra helgen plus att jag såg en jäkligt het kille på ett ställe jag var på idag. Han får jag nog kolla lite närmre på ;) Än är inte loppet kört. Plus att jag nog ska hänga lite mer på ett uteställe här i stan som det finns killar som nog kan passa mig mer i smaken, men då blir det nog inget seriöst. Men vill jag ha det då? Både ja och nej


Passed away

Inatt var det Whitney Houstons tur att gå bort. En av alla kändisar med drog alkohol och tablettmissbruk. I somras Amy Winehouse förrförra året Michael Jackson. Innan dess Anna Nicole Smith. Plus en lååång rad fler stackare. Det tråkiga är att jag tror att många precis som jag tänkt varje gång, -Jag blir inte förvånad, det var väl rätt väntat när det handlar om honom/henne. Sååå tragiskt. Tänker dom inte på sina barn och efterlevande när dom håller på, eller tror dom att dom är odödliga? Fattar man inte när det gått för långt, att man kanske är beroende? Innerst inne måste man väl fan fatta att det är fel om man inte klarar av att hantera ett liv normalt utan kemiska preparat el alkohol. Det är vuxna människor vi snackar om! Fast dom lever väl i någon slags låtsasbubbla låtsasvärld. Förlitar sig helt på sina livvakter att dom ska ha deras liv i sina händer så kan de bete sig hur dom helst. Oj börjar bli aggressivt märker jag. Skulle bara skriva av mig hur tråkigt kag tycker det är när det slutar såhär. Men ju mer jag skrev desto mer förbannad blev jag! Vem står näst på tur? Blir inte förvånad om Charlie S hamnar på listan. Tråkigt men sant!


Ett ex

Känns rätt kul när ett ex ångrar sig och allt han gjort, bad om ursäkt och undrade om vi fortfarande hade varit ett par om inte han dummat sig. Kunde ju inte annat än att uppmuntra honom trots att han har tjej ;) Han var ju trots allt min stora kärlek.


Svårt beslut

Fan nu har jag blivit bjuden på en fest en helg som jag inte planerat att gå ut på. Är eg inte ett dugg sugen på fest men jag tror det kan vara lite kul och spännande folk på festen. Sen vet jag att om jag går på denna festen kommer min 'ibland försvunna kompis' bli tjurig för att jag inte går ut med dom för jag har redan sagt att jag inte ska gå ut den helgen men det skiter jag i. Vet inte vad jag ska göra nu. Får ta mig en funderare helt enkelt.


Blommigt blommigt

Alltså jag fattar inte hur folk pallar med att ha blommigt i en hel jävla lägenhet!!! Soffa tapeter mattor dukat gardiner och överkast kökshanddukar ja nästan allt. Jag får ont i huvudet bara jag ser det. En sak till jag fattar inte hur hennes man står ut i detta blommiga? Han kan ju inte känna sig manlig för fem öre i detta boende.


RSS 2.0